Leren duiken

Duiken … is avontuurlijk  en ontspannend , volg een duikcursus bij ons.

Duiken is een avontuurlijke en tegelijkertijd ontspannende sport: een combinatie die bij weinig andere bezigheden te vinden is. Met een scuba uitrusting kan je onderwater gewoon blijven ademen en een compleet andere wereld betreden: op zoek gaan naar verloren wrakken, bizarre vissen bekijken en koralen fotograferen; of genieten van het gewichtloos zweven, wat op zichzelf al een belevenis is.

Duiken… is spannend, safe en simpel, leer duiken bij ons.

De duiksport is toegankelijk voor vrijwel iedereen: voel je je prettig in het water en ben je ouder dan 12 jaar en gezond ( lees dit document dus goed door ) dan kan je beginnen. Leren duiken is makkelijk en veilig, zeker met de huidige apparatuur en lesmiddelen. Ook de tijdsduur valt te overzien, je kunt al leren duiken in 1 weekend.

jouw duikopleiding in den haag

Duiken… kan overal waar water is, doe dus een duikcursus bij ons.

Je begint met duiken om in de vakanties tropische vissen en koralen te bezoeken. En terecht, want het water daar is prettig. Duiken in Nederland klinkt voor de leek wat minder aantrekkelijk, maar is net zo geweldig. De Zeeuwse wateren trekken duikers uit heel West-Europa aan met hun kleurrijke flora en fauna, het Oostvoornse Meer en de Vinkeveense Plassen zijn geliefd vanwege het heldere water en de Noordzee ligt vol met wrakken.

 Duiken… bij Dutch Scuba Divers, is leren duiken op de best denkbare manier.

Duikschool Dutch Scuba Divers in den Haag verzorgt al opleidingen sinds 2002 en is gevestigd in den Haag, Zuid Holland. Zowel de beginner als de gevorderde kan bij ons terecht voor cursussen, apparatuur en begeleide duiken. Onze lesstijl is informeel en flexibel, omdat plezier bij het duiken voorop staat. Het instructieteam bestaat dan ook uit bekwame en ervaren docenten, maar bovenal uit enthousiaste duikers.

Duiken… volgens Scuba Schools International SSI en PADI, leer duiken zoals het echt hoort.

Onze cursussen voldoen aan de normen van RSTC de overkoepelende wereldwijde  organisatie op het gebied van duikinstructie. Dit houdt in dat je les krijgt op een manier die zich in de praktijk ruim bewezen heeft en dat je brevet internationaal erkend wordt. Lees meer ove SSI en PADI

PADI en SSI duikopleidingen

Leer duiken, Duikopleiding, duikcursus, leren duiken en duiktraining.

Wil jij gaan leren duiken en ben jij woonachtig is : Den Haag, Wateringen, het Westland, Hoek van Holland, Naaldwijk, Rotterdam, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Berken en Rodenrijs, Bergschenhoek, Schiedam, Delft, Ypenburg, Leidschenveen, Wassenaar, Scheveningen, Noordwijk, Valkenburd, katwijk, Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Hillegom, Nieuw Vennep, Haralem, Hoofddorp, Amsterdam, Amstelveen, Zuid Holland, Utrecht, Noord Brabant, Noord Holland en Flevoland. Kortom en eenvoudiger gezegd in heel Nederland, kom dan naar onze duikschool met eigen zwembad in den Haag.