Duikintroductie – Try scuba

Een duikintroductie of Try Scuba – €34,50

Wil je ervaren hoe het is om onder water te ademen en gewichtsloos rond te zweven? Je krijgt nu de kans om onder professionele begeleiding en op een ontspannen en veilige manier kennis te maken met de duiksport. Voordat je het zwembad ingaat, krijg je eerst een presentatie in de instructiezaal. Hierin maak je kennis met de basistheorie van de duiksport en maken we je vertrouwd met de duikuitrusting. We blijven niet te lang boven water, want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk gaan duiken. In het water gaan we stap voor stap een aantal oefeningen doen. Aan het eind van deze anderhalf tot twee uur durende belevenis, ben je in staat om geheel op eigen kracht in het zwembad ‘rond te duiken.’ Vergeet niet te lachen, want je duikintroductie is natuurlijk niet compleet zonder persoonlijke onderwaterfilm.

Wat mag je verwachten van ons bij jouw duikintroductie welke je 7 dagen in de week kunt doen bij ons.

  • Alle dagen van de week te boeken en vanaf 12 jaar oud. ( dus ook op zondag )
  • Ontvangst met koffie, thee of fris.
  • Een gedegen briefing alsmede uitleg van het duiken.
  • Een vol uur onderwater met een volledige SCUBA uitrusting.
  • Na afloop ontvang je een film van jouw duikavontuur.

De try scuba / duikintroductie / discover scuba diving is een ontzettend leuke manier om kennis te maken met het duiken en te ervaren hoe leuk duiken is.

Hieronder zie je een impressie van een duikintroductie bij ons in het zwembad.

Geef een duikintroductie giftcard cadeau.

Wil jij iemand verrassen in jouw omgeveing, denk dan aan een duikintroductie giftcard. Voor € 34,50 geef jij ook een fantastisch cadeau weg. Klik op degiftcard om deze te bestellen.

giftcard duikintroductie
giftcard duikintroductie

Duiken is een materiaal intensieve sport.

De juiste duikmaterialen zorgen voor veiligere en comfortabelere duiken. Kijk eens rond in onze duikwinkel of bestel je nieuwe duikmaterialen bij ons online ( klik hiervoor op de banner hieronder.

duikwinkel den haag webshop
duikwinkel den haag webshop