Diveprofessional

Wil jij ook een “DivePro” worden en van jouw hobby duiken, jouw beroep maken.

Ieder jaar weer heeft de duikindustrie nieuwe, frisse mensen nodig welke het vak van Dive Professional verstaan. Het gaat dan niet alleen om het opleiden van nieuwe duikers, maar zeker ook om het begeleiden van duikers en het adviseren van duikers omtrent duikmaterialen en duikopleidngen.

Diveguide duikopleiding – € 399,00

Sinds 1970 is SSI een leider in het dive professional onderwijs. Het SSI Dive Guide programma is een eenvoudige manier voor duikers die meer betrokken willen worden bij het duiken een eerste instap te geven in de wereld van de Diveprofessional. Het Dive Guide programma is het uitgangspunt voor het Dive Professional avontuur waarmee ook jij nog vandaag kunt starten.

Divemaster duikopleiding – € 698,00

Voltooiing van de Science of Diving specialty is de stap om te upgraden naar een SSI Divemaster. Deze niet-duik specialty bevat diepgaande informatie over natuurkunde, fysiologie, decompressie theorie, apparatuur en het aquatisch milieu. 

Dive Guide plus de Science of Diving Specialty staat gelijk aan Divemaster. Divemasters kunnen Try Scuba´s (alleen zwembad) geven en SSI Instructors assisteren met pool/confined water en Open Water training onder directe supervisie. Wordt ook een SSI Divemaster.

Assistent Instructor duikopleiding – € 650,00

 Als Assistant Instructor kunt u :

  • Gebrevetteerde duikers begeleiden
  • SSI Instructeurs assisteren in het klaslokaal, zwembad en open water.
  • De theorielessen verzorgen van de open watdr diver duikopleiding.
  • Vaardigheden aanleren in het zwembad of confined water onder indirecte supervisie van een SSI Instructeur ( uitgezonderd zijn de noodopstijgingen )
  • SSI Scuba Skills Update verzorgen
  • Het SSI Try Scuba (alleen zwembad) en upgraden naar Training Specialist.

Je kunt instappen in de Assitent Instructor duikopleiding als je een SSI divemaster bent of een equivalent van een andere opleidingsorganistaie. Je hebt minimaal 60 duiken gelogd en je ebschikt over een eigen duikuitrusting op instructeurs niveaus.

De Open water instructor duikopleiding – €1299,00

Als SSI instructor staat de wereld open voor je. Ga nieuwe duikers opleiden op de mooiste duikstekken van de wereld of wordt duikinstructeur in Nederland. Het maakt niet uit, de duikindustrie zit vol smacht op jou te wachten als duikinstructeur.

Ons duiksportcentrum is gekroond met de SSI Diamond Instructor Training centre award. Wij hebben 2 instructor trainers tot onze staff behoren waarvan een zelfs instructor certifiër is. Daardoor weten wij exact wat van een nieuwe SSI duikinstructeur verwacht wordt en kunnen wij vol trots bogen op het feit dat er bij ons nog nooit iemand gefaald heeft op zijn IE ( het instructeurs examen )