Diepduiken

Wordt ook een Diepe duiker en volg de SSI specialty diepduiken – € 199,00

Diep duiken, iets wat slechts een paar duikers tot nu toe hebben ervaren, of duiken naar een wrak op dieper dan de limiet van 30 meter – wie wil dat niet? Maar om deze duiken veilig uit te voeren zijn de juiste vaardigheden en kennis vereist en dat is precies wat de SSI Deep Diving specialty biedt.

Iedere duiker droomt er wel van om net dat ene wrak te bezoeken wat buiten zijn bereik ligt. Vaak is een dergelijk wrak enkel weggelegd voor technische duikers. Toch is er een mogelijkheid om dieper als 30 meter te gaan als sportduiker. Deze mogelijkheid heet de SSI Deep Diving specialty. Gedurende deze specialty leer je alles om veilig de grens van 30 meter te passeren. Uiteraard wel met een maximum tot 40 meter. Deze specialty kan een opmaat zijn voor een technische opleiding of om meer mogelijkheden te hebben gedurende de duiken op vakantie of in Nederland. 

Waar bestaat de cursus diepduiken uit ?

  • Nadat je jezelf voorbereid hebt middels het lesmateriaal kom je bij ons voor een theoriesessie en een praktijkles in het zwembad.
  • In de theoriesessie laten we je kennis maken met  het duikplannen en toetsen we je kennis van het diepduiken. Het plannen van jouw duik kun je jezelf het beste aanleren met je eigen duikcomputer.
  • In de zwembadles gaan we de trim oefenen ( i.v.m. je veiligheidsstop ) en leren we je hoe een SMB op te laten en deze op de juiste manier te gebruiken. Een SMB is een surface marker buoy.
  • In het buitenwater ga je 3 duiken maken welke dieper zijn dan 18 meter , vaak gaan we naar NEMO33 in Brussel. Alwaar het 34 meter diep is voor extra training.

De cursusprijs in all inclusive d.w.z. incl. Lucht en lood, Lesmateriaal en een digital brevet ( Plastic brevet tegen € 9,90 meerprijs ) Een eventuel toegang tot NEMO33 in Brussel dien je ook zelf te betalen. –

Het gebruiken van de duikmaterialen is niet niet in de prijs inbegrepen, Dutch Scuba Divers  adviseert daarom dat je al je eigen duikuitrusting hebt, omdat je duikvaardigheden beter worden als je je eigen spullen goed kent. Mocht dat nog niet lukken, dan kun je ook een duikuitrusting bij ons huren tegen een gereduceerd tarief >>>>>>>>>>

Ook voor de diepduik specialty mag je zelf je lestijden bepalen.

Doordat wij 7 dagen van de week geopend zijn kunnen wij jou altijd van dienst zijn als het gaat om het plannen van de diverse lessen.